sape pernah kena buasir?

selamat pagi semua. siapa pernah kena buasir time preg? saya 14w . kena buasir luaran. 😭 sakit bengkak. kalau oergi klinik dia bgi ubat makn tak? die cek jgk ke ? (malu) 😂 tp dah tak tertahan. ada je sapu krim untuk buasir tu tp ase mcm xblh tahan jgk sbb pedih denyut semua ade. buasir dah terkluar. #tanyaaje #jangankecamsaya

2 Balas

Sama tgh alami skrg buasir ni klau berak dia kuar balik stress betul dh tolak pun klau berak dia kuar balik ingatkan ghaib dah klau dh tolak masuk 🤣🤣🤣🤣

3y ago

hahaha sy lagi teruk . tk boleh masuk terus. dah kluar. sakit glee. sapu la byk krim pun tak menjadi. kena g klnik jgk.