Test HIV

Selamat pagi... nak tanya, btol ke time bukak buku tok anak sulung kene bwk husband skli utk test HIV??? mohon kongsi jwpn... sbb cury la.... ade yg ckp x perlu pun, ade yg ckp kene bwk skli... tq...

94 Balas

Sy ank sulung juga. HNya ibu mengandung je test HIV.. suami x ada. Sy Baru buka buku pink.

Suami mmg kena ikut time nk buka buku pink, tapi time saya dulu tak de la pulak test hiv bagai

Saya baru ni buka buku pink pregnant first juga suami kena buat hiv test. Mungkin undang2 baru.

Sya kbetulan bawa suami, nurse suru direct test hiv. .klau xbawa haritu,dia suru dtg next time.

Skrng suami pn kna test HIV bab ada kes, ad stgh kk amk drh ada stgh kk cucuk kt jari skit ja.

Husband sy test hiv skali je wktu nk kahwin tuu. Dpt baby ni tk pernah pulak ada test dhiv lg

Sy xkena pun. Nurse tanya cek dalam list je. Kalau suami kita ada potensi HIV baru kena test.

Kk tmpt sy buat... If kite pregnant ank slung slpas 3 or 6 bulan kite kwen x silap sy la...

Procedure baru di KKIA tmpt sy check up skrg mmg kena buat HIV test atas suami dan isteri.

Kk sy pun mmg suami kna ada skli..tuk kebaikan juga..skli gus bole cek suami sihat ka x..