Test HIV

Selamat pagi... nak tanya, btol ke time bukak buku tok anak sulung kene bwk husband skli utk test HIV??? mohon kongsi jwpn... sbb cury la.... ade yg ckp x perlu pun, ade yg ckp kene bwk skli... tq...

94 Balas

Sy 3x pregnant 3x wajib bwa hhsband.. Even xwajib sbnrnya.. Cuma sy nk husband rsa sakit juga sama2 😁 haha

Aah sis. Masa sy bukak buku hari tu husband tak ikot & nurse suruh husband dtg next check up utk buat hiv test

Tak wajib pun. Tp sy sebab dh memang mai ngn hubby. Saja la ajak cek p laa... bukan kena bayaq pun.hahahaha..

sya aritu buka buku pink,suami isteri kena HIV test.dlu anak 1st,xade lak.maybe,sekrg ni kena buat HIV test.

Xde pulak sis.. Sy check up kk hsband xikut pon klu ikut xblh masuk pon bilik nurse dgn doc tu.. Sempit..

Mse sy hrtu test hiv sorg, husband x ikut. Just bw potostat ic dgn sijil nikah. Depend pd klinik rsenye.

Saya prengnant anak sulung. Mase bukak buku Feb aritu xde plak nurse suruh bwk suami utk HIV test.

Xdek plak nurse kt kk suruh buat test hiv... Lain2 klinik kot..even husbnd xikut pun time bkk buku...

Buku pertama perlu... Buku kali kedua, saya tak perlubawa suami...cuma bawa buku yg pertama dulu je

Suami saya x kena pun masa pertama kali buat buku pink... Depa nak sijil nikah n ic ja suami ja...