sya selalu stress kebelakangan ini,suami tidak membantu sya dlm mengurangkan stress sya,malah setiap kali gaduh atau ada isu2 suami isteri suami akan kongsi hal2 kmi 2 suami isteri dgn family dia.. dan family dia akan mula ckp sesuatu yg xbaik mengenai saya.. malah dia sering mengabaikan sya dgn alasan sibuk dgn kerja sdgkn sya tahu waktu kerja mrk x sesibuk mana pun..

3y ago

Sabar ya puan. Waktu berbadan dua memang emosi senang terusik. Perbanyakkan dengar al-quran ya puan waktu ni. Kalau bergaduh ke apa ke, Selawat banyak-banyak dan Cuba buka ayat ruqyah di rumah setiap hari.

👍👍