Alhamdulliah

selamat melahirkan bby girl 6.7.19, btol2 ikot due 40wks...3.46kg... syukur selamat semuanye.. kpd mommies yg tgh mnggu hari,, Gud luck n enjoy the moment ?

35 Balas

Alhamdulillahm.saya pulak sekarang dah 38minggu 5hari...masih menunggu..belum.bersalin lagi due saya 19/7/2019 harapnya jangan la overdue...

Tahniah sis..selamat berpantang yea..perjalanan saya masih jauh lagi ney😅..baru masuk 28w 2d..doakan saya juga bersalin normal macam sis..( baby first )

Ahamdulillah. Congrats sis. Selamat berpantang. =) doakn sy and baby selamat eh. Due date 29 oct, in shaa Allah

Alhamdulillah..moga ibu dan baby sentiasa sht..slmt berpantang..doakan sy juga ye..tp sy awal lg..baru masuk 9 weeks..😊

Tahniah sis😊 due kita sama.. tp sy masih lg menunggu hari.. selamat berpantang sis😉

Alhmdulillah syukur tahniah sis, selamat berpantang, semoga sis dan baby sihat selalu. ❤❤

Tahniah❤.. selamat berpantang mommy😍..harap2 sa pun nnti ngam2 due 12hb ne😀😅

tahniahhh..xsbar rsanya nk tgu kelahiran baby kdua sy plak..baby new year..hehehe

Alhamdulillah..tahniah sis..doakan sy plk yer..in shaa Allah due bln 8 ni..

Alhamdulillah.. tahniah.. doakan Saya pule ye lg sebulan lebih ☺️