cepat lapar

Selamat malam semua... saya nak tanya.... Normal ke awal pregnancy perut cpat lapar? Kandungan saya baru 8w.. Baru makan nasi, sejam lepastu perut berbunyi? adekah sebab kmungkinan saya prrgnant baby boy jadi kuat makan... Ikot pngalaman saya sebelum ni pregnant anak prempuan, xcepat lapar... Prgnant kali ke 2 ni kerap rse lapar... Tq...

6 Balas

Normal sis, sama macam saya masa pregnant 😂🤭. Padahal baru lepas makan, sejam kmudian, macam kebulur semula. Hahaha 🤣. Semoga sis di permudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻💞

4y ago

Aamiin trime ksih sis...😍😍😍

Sis dont worry.. Sis ada geng.. Saya lah tu.. Saya takde pape alahan tp asyik lapar jek.. Perot dh mcm ngandung 5 bulan walaupun baru 10 minggu 🤣

Heheh.. it so normal.. macm saya dulu.. setiap lepas 2 jam mesti lapar saje.. kdg xsmpai 2 jam.. lapar sdah..

normal sis .. sy pon sme pdhl bru je mkn ,dh laparr 😂, baby dlm tuu yg mkn kot

Normal. Makan je yg penting jangan gastrik

Normal...hehehe.nk mengunyah je