.

Selamat malam semua. Nak tanya pendapat la kan. Suami saya cakap kalau saya da bersalin nanti dia tak boleh teman macam saya nak ke tandas. Dia tak boleh papah sebab dia takboleh tengok darah kite bersalin nanti. Ada beza ke darah bersalin dengan darah tumbuk orang? Sedih pulak dia cakap macamtu

5 Balas

Ya Allahu suami saya harap badan je sado, ms ngah contraction ni, nengok kepala rambut baby dr suh nengok dah nak kuar dah pon dia takut! kat LR dr encourage dia potongkan umbilical cord pon tetap takut gak sebab ada darah sket....terpotong kuku anak baby (dah beso sket la babynya) hingga tersiat kulit berdarah juga dia takut....harapkan buat bende laen dia bole je, darah merah berdarah menyala dia punyala seram entahla.

mmg ad llaki jnis takut tgk drh wlupun drh jari luka ptg bwg..siap pengsan lg haha...ad sorg dlm family sye mcm tu😇

Tak perlu teman pun ok sis. Sy pegi tandas selepas bersalin x pernah suami teman.

5y ago

Suami tlg jaga anak sahaja masa ke tandas🤣

Takpa sis nanti baby dah keluar dia kena jaga pulak hehehe

sabar ye