Bayi Kurang Menendang, Ini Yang Perlu Anda Lakukan?

Selamat malam ibu-ibu TAP! Pergerakan janin yang berkurang atau semakin aktif menandakan ia semakin membesar dengan baik. Namun, bagaimana untuk pastikannya kekal sihat? https://my.theasianparent.com/pergerakan-janin/web-view

4 Balas

Ya prnah juga..msa kndungan dah 28weeks..1 hari tu sya x makan nasi sbb trlalu sibuk dari pagi smpai petang..mnum air sejuk je..dah nak mlm baru dpt rehat n baru sedar yg dari pagi baby gerak pn sikit je hmpir x terasa..risau jugak laa..lepas dah mkan smua baru baby aktif brgeraj😥maafkn mma syg..syukur skrg bby dah lahir n sihatt #TAPaktiveusers

bini saya dah tak datang bualn daripada 10 haribulan. sampai sekarang saya mahu tanya kalau perut sakit maksud nya apa dia sebab isteri saya rasa sakit perut

Part ni masa preggy saya takut salah kira. Tapi nurse dah pesan tendangan bagaimana yg perlu diambil kira. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Good info sharing 👍🏻👍🏻👍🏻😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers