Siapa Rezeki Macam Saya? Alhamdulillah.

Hi selamat hari raya semua ! Saya delay period dalam 3 hari, tapi tak syak apa apa yg saya pregnant. Masuk je hari ke-5, saya just suka suka beli test pregnnancy. Baru 3 titis dah merah sangat line dia, dalam hati(even belum 5 minit) dah sah mengandung. Pergi klinik memang dah ada kantung kecil. Mula tu macam serba salah sebab anak ke-2 baru dua tahun, tapi saya positive kan diri andai rezeki Tuhan akan bagi jugak kan? Ada tak mommy macam saya? Doakan direzekikan baby girl ya mommies. InsyaAllah panjang umur baby No. 3 ♥️ #adviceplease #pregnancy #momlife

4 Balas

Tahniah puan.. Saya macam puan juga anak ke 2 baru 2 tahun.. Tapi saya dah 11 weeks pregnant 😍 rezeki dari Allah awal kali ni.. kena jaga mindset supaya sentiasa positif.. Banyakkan doa.. Support dari suami paling utama.. Semoga baby yang kita bakal kita lahir nanti sihat, sempurna tubuh badan nya dan comel2..aamiin yarabbal alamin..

5mo ago

Allahu ? ye ke? Saya tak keseorangan. Masa awak dapat tahu awak okay ke ? saya mixed feeling. kesian kat anak kecil kecil lagi. allahumma aameen atas doanya, moga sgl kebaikan doa berbalik pada awak aameen

Saya anak sulong baru 9 bulan tgh pregnant 10 minggu 🥹 perasaan bercampur tapi tetap rasa bsuykur skrg tgh fk mcm mana nak lepas susu badan kesian mmg kesian kt anak tepaksa putus susu Bdn , are tak mommy2 bagi cdgn mcm mana nak putis susu anak First ?

5mo ago

Moga Allah permudahkan urusan sis semua aameen. kalau difikirkan balik siapa kita nak menidakkan rezeki yg Tuhan dah tulis 🥹 Tuhan tahu kita mampu sis insyaAllah. saya takde pengalaman bab tu, sebab anak saya semua taknak susu badan.

assalam... selamat hari raya. sama juga sy skrg pregnant anak ketiga, anak kedua baru 2 tahun. yg sulung dah 5 tahun. semoga kita sama2 diberi kekuatan dan dipermudahkan segala urusan oleh Allah. Aamiin ya Rabbal Alamin 😊😊

5mo ago

kandungan yg ketiga ni berapa weeks dah? sy in Shaa Allah, due November ni. 😊

alhamdulilah tahniah puan