Bayi Kerap Muntah Susu, Bagaimana Cara Untuk Elak?

Selamat hari minggu, ibu dan ayah TAP! Bayi muntah susu membuatkan sesetengah ibu dan ayah risau. Jom lihat cara yang boleh anda lakukan untuk elak perkara ini berlaku. https://my.theasianparent.com/bayi-muntah-susu/web-view

1 Balas

Baby sy jarang. Sbb selepas dia menyusu sy akn rehatkan dia jap dlm pace position mcm mna dia menyusu tu. Then akn burpkan dia, duduk atas peha sy, pegang dagu, tepuk2 blkg dan baby akn burp. Klu msh tak burp sy akn dukung dia sampai dia burp. Alhamdulillah jarang dia muntah susu.