Senggugut dan contraction

Selama period tak pernah rasa senggugut ni lepas bersalin anak Pon dah nak masuk 11 bulan baru rasa senggugut tu macam mana yaallah teringat time tengah menahan contraction Sama wehh cuma senggugut sekejap datang sekejap hilang sumpah takut nak mengandung lagi jadi fobia 🥲

2 Balas

Better jumpa doktor. Sebab tak pernah kena senggugut kan. Saya pun jarang senggugut. kalau tak aktif beriadah sengugut datang. So, sebelum period, sy kerap beriadah.

Sama sis aku pun 🥲