Implantation spotting

Selalunya week ke berapa ye akan ada spotting ni? Tak semua preggy mommies akan kluar spotting ni kan? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

7 Balas

Spotting yang normal tu implantation bleeding. Spotting di awal kehamilan. Sebelum dapat detect pregnant lagi. Tapi tak semua akan alami. Spotting masa pregnant semua tak normal. Lagi2 awal kehamilan. Banyak sebab. Salah satunya ancaman keguguran.

9mo ago

Ooo...ok awak terima kasih...15/9 saya ada spotting light brown tapi cek upt -ve, saya pon tak sure spotting apa tu😅...period saya tak regular

Sy sepanjang semua pregnancy sy, xpernah ada spotting 😅 xtau la sy xperasan or cmne.. tp sy sejenis suka pkai panty liner setiap hari walaupun duk rumah.. so boleh perasan la klu ada ke xde..

So far semua pregnancy saya yg baby survive takda any spotting. Yg ada spotting sahaja baby tak survive

Kebiasaannya di awal kehamilan. Betul, tak semua. ✅

Saya xprnah alami spotting…

saya xpernah alami spotting

Tak pernah alami