Baby Comel Mommy Cantik

Selalu tengok kalau mommy2 yg cantik tu baby dia mesti comel2. Sy ni jujurnya mmg x cantik, haha, tapi berharap baby keluar comel. Mmg idoklah ya kalau ikut genetik mak dia. ? Takpa lah nak, semoga akhlak kamu soleh walaupun kamu x hensem. ? #mybabyboy

2 Balas

Bykkn baca surah yusuf n sebut Al Musawwir mksud Allah SWT Maha Mencipta makhluk dengan pelbagai rupa dan identiti yang tersendiri tanpa berpandukan sebarang contoh sebelumnya, baca sentiasa inshaAllah 😊

Jangan la cakap mcm tu sis. Setiap bayi yg lahir tu comel je pada saya. Awak boleh doa setiap hari supaya dikurniakan anak yg soleh, sihat dan comel