share simptom awal kehamilan

selalu simptom kerap kencing, sakit pada lower body.. tu selalu mommies rasa pada minggu ke berapa ? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #firstmom

share simptom awal kehamilanGIF
2 Balas

Sy da 5 weeks 2 days.. symptoms sy utk 1st trimester ni cume bloating, perut cramp mcm nak period tp x period pn.. then sakit blakang & sy cpt rse ngantuk. Dlu sblm preg, sy x tidur hingga jam 12am tp skrg ni baring je kat katil terus lelap mata tu..😆😆

2y ago

awhhh sama .. dulu amik masa nak lelap mata . skg ni kul10 tau tau je dah tertidur .. sbb haritu sy scan . ikut kan kiraan last period skg sy dah 6 minggu tapi bila doc scan .. cari2 tak jumpa n haritu jumpa mcm kantung kecik .. doc kata mungkin tak accurate dengan cycle period sbb dulu sy ada history period tak teratur even beberapa bulan sebelum nikah sy amal gaya hidup sihat period dah cantik .. jadi doc suh dtg lagi 3 minggu . gaya kantung haritu mcm baru 3weeks . .

kalau saya , trimester ke 3 da rasa. asyik nak terkwncing je..batuk sikit kemcing., bwrsin sikit kwncing..adehh

2y ago

normal sis , setiap pembawakn anak lain²..hehe