Story mory

Selalu nurse pesan kan, kalau rasa sakit ada tanda pergi hosp? Nurse cerita, kat sini ada kes, bersalin dalam kereta. Ibu nya dah sakit, sempat pergi jalan mall, pergi sana sini. Dh tk tahan sgt, baru nk pergi hosp, last² bersalin dalam kereta. Alhamdulillah, tkde komplikasi. Tp, andai ada komplikasi, nak salahkan siapa? 😌

1 Balas

entahlah. ibu mana yg nak bersalin susah. mmg ada ja ibu2 yg dah turun tanda, boleh rileks lagi. tapi kalau sakit, sepatutnya kena standby la kat rumah. mana tau air ketuban pecah ke apa. dah satu hal pulak nak tukar2 pakaian waktu kat luar rumah.