pregnancy test

Selalu mual , adakah mengandung atau benda lain..muskil lha..

4 Balas

Jika period Pn lewat dari tarikh yg ditetapkan, cepat2 buat ujian air kencing. Prasaan sahaja tak boleh membuktikan Pn mengandung ataupun tidak. Kadang simptom itu boleh jd petanda kepada perut masuk angin dll. Dengan ujian air kencing sahaja boleh beri pengesahan Pn mengandung atau tidak.

mual banyak sebab sis mybe prgnt, nak period or perut masok angin. jadi nak tau pregnant or x kena buat upt test Kalo sis free boleh join grup telegram mama tuk kita kongsi ilmu n sembang santai https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

test upt

Upt