Sekolah untuk anak darjah 1

Sekolah yg jadi pilihan untuk anak darjah 1? Jarak ke prestasi sekolah yg mak ayah pilih?

17 Balas

dua2 perlu tgk juga...dan prestasi tu kalau sekolah sebagus mana pon..tpi kita x didik anak,x ajar dia di rumah,mgharapkan cikgu dan pelajaran di sekolah sahaja mmg xde effect juga...jadi dua2 penting + kita sekali join anak ulangkaji saat di rumah dan tgk perkembangan dia dalam pelajaran..mana yg lemah kita bantu anak kita...kalau kita x power dlm subject tu pula...cari lar solusi lain,tuisyen ka apa2 ka