BERBUAL DENGAN BAYI DALAM KANDUNGAN

Sekarang sy dah nak masuk 27 minggu. Sekarang kan sesuai bercakap dengan anak yang ada dalam perut. Bila tgh bercakap dengan dia.. lepastu dia respon dengan menendang. Rasa macam sejuk hati.. anak ibu respon yer bila ibu cakap. Moga urusan kehamilan dan bersalin ni dipermudahkan.. moga para mommies pn jaga diri masing2 dan jaga baby dalam kandungan. Buat yang masih ttc moga masa tu akan tiba gak.. jaga diri jaga kesihatan. #firstmom

1 Balas

Ya seronok bila bercakap dengan anak. Moga dipermudah urusan.