mommy ada tips x nk bersalin awal?

sekarang sy dah 38 minggu ank ke 2.. takut jd mcm ank first lewat n kena induce 42w.. lg pula sy dah x tahan sakit belakang pgang

2 Balas

Saya anak sulung czer sebab overdue anak ke 2 nak kena induce sebab overdue jugak so saya bagitau doctor saya taknak induce saya mintak operation terus sebab saya tak sanggup hadap sakit induce lagi macam anak sulung.. so terus operation lepas tuu…

2mo ago

hospital xkn czer klau xde mslah.. sy nk normal