supplement

sekarang sy 10weeks, selain folic acid.. supplement apa lg mommies boleh ambik yer

9 Balas

Bese trimester 1 KK akan bgi folic asid jer. Tpi klu nk tambah supplement bole amik neurogain. Klu cek up klinik swasta akan suggest neurogain. Tpi kena stop pengambilan bile kandungan dh 7 months.

5y ago

Baek utk perkembangan otak baby.

Follow apa yg klinik sarankan. Folic acid pun dah ckup. Jgn lupa byk kan minum air kosong and makan kalau ada morning sickness. Kalau hb low baru blh ambik haematinic masa 1st trimester

Magnesium .. Ibu yg cukup bekalan magnesium dlm badan.. Jarang mempunyai tahap mengidam yg tggi.. Tapi ..x ngidam pun.. mcm2 nak kalau nampak dpn mata.

5y ago

oh ye ker

Cuba supplement ganilia ni.. Awk dh xperlu nk telan mcm2 dh... Kdgn dia dh cukup semua vit dlm tu...

5y ago

mana beli yer

Saya mkn obimin ja 😍

Obimin pun okay

Ubt kk ada ambk tk?

5y ago

sy ambik folic acid sahaja

Calcium

Obimin