18 minggu

Sekarang saya mengandung 18 minggu tetapi saya selalu sakit perut di bahagian bawah dan bahagian kiri . Agak2nya penyakit apakah itu?#bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Assalamualaikum nak tnye bahaye tak beranak dekat..maksud Sye..Mase lahir kan anak pertama 2019 dah umur 7 bulan Sye tak ambik perancang ape pun last2 Sye pregnant lagi tahun 2020 skrg umur anak no 2 dah 1tahun lebih dari pertama amek perancang depo tapi last2 pregnant juga..2019 2020 2021 pregnant setahun sekali pregnant 😭 takut rase nye