contraction betul atau palsu ?

sekarang saya 37w4day , semalam malam saya rasa sakit perut tapi tknk membuang . harini dari pukul 2pagi sampai 5 pagi perut mengeras sampai tangkap ke pinggang sakitnya walaupun baby tendang . adakah ni tanda tanda nak bersalin ? atau false contraction ya ? patutke saya pergi ke hospital terus ?

2 Balas

tahniah sis dah selamat bersalin 🥰 boleh saya tahu lepas sis sakit perut mengeras ni sis terus ke hospital ke? memang contraction betul ya?

awak da mmg bole bersalin da ni. kalau awak rasa lain mcm boleh da ke hosp. check .

1y ago

alhamdulillah ,tahniah awak, selamat berpantang , jaga diri n baby. jgn stress2x okay.