Scan 7 weeks or 8 weeks?

Sekarang ni saya dh masuk 5 weeks. selalunya 7 weeks dh bole scan, ada sesiapa pernah scan lambat tk? 8 weeks bru pegi scan #ingintahu #firstbaby

19 Balas

first scan ritu utk confirmkan preg dlm 4w. doktor suh dtg 8w sebelum buka buku tapi saya pegi dah 11w lebih.

Boleh je takda masalah. Lagi jelas nmpk baby dlm kantung kecikk je. N nt blh nmpk jantung dia.

saya buka buku pink n scan 6w..nmpk kantong je.. dktr bgi tarikh 11w baru scan lgi

sy 8weeks scan. masatu nampak kantung je. 10weeks scan baru mmpak heartbeat baby.

Saya scan masa tu dah 7w 4d. dah nampak kantung dan degupan jantung baby

sy 8weeks bru scan. alhamdulillah dh dpt dengar heartbeat 🥰

saya scan 5 weeks dpt kantung je .. 8 weeks baru nampk janin

sy 7w scan dah nampak baby & dengar heartbeat baby kat kk

Scan lah sblm 10 minggu..