Musim panas🥵🥵

Sekarang musim terlampau panas siang malam terasa bahang ye kipas depan muka pon mcm xrase kalau tido tu xsmpai sejam da terjaga pastu berpeluh kt kepala ngn dada ..kadang2 tu tngh mlm pkul 4 pg pon prnh bngun semata mandi je sbb xthn pnas🥲agak2 xde pape klo mndi tngh mlm

6 Balas

Sme lah.. sy pun mmg dah 2 mnggu tido tak lena.. pagi pun berpeluh je.. mlm panas bahang aduii .. kdg tdo kena basahkan towel letak atas bdn.. lain mcm panas skrg dah 8 bln.. ke mmg normal.. siang hri elok pula tak panas.