Bleeding masa membuang air besar.

Sekarang kandungan saya dah masuk 25w. Pagi tadi saya buang air besar tapi masa membuang tu keluar darah tapi tak banyak, 1 2 titik gitu. Sepanjang pregnant saya tak sembelit, lawas je kalau buang cumanya saya pelik tiba tiba ada keluar darah tapi takde rasa sakit. Ada ke ibu ibu mengalami benda yg sama macam saya? Boleh minta pendapat tak? #SeriusTanya

2 Balas

ms t2 haritu pun sy sama mcm awak. tu pun sekali tu ja. lps tu mmg da x. tp sy lain, sehari sblm tu sy mmg kurang minum air, minum kafien buah&sayur xmkn. kalau kes sy sbb tu la.. sbb sblm2 ni sy membuang mmg lawas

14h ago

lepastu sekarang ok tak?

darah dr lubang mana?

14h ago

ontot 🥹