Perut sakit rasa macam nak membuang

Sekarang dh 37w1d Tiba2 perut sakit macam nak berak tapi tak berak pun ..perut je yg sakit ..mcm sakit perut yg rasa mcm nak cirit birit tu memulas je rasa..pusing kiri tetap mrasa ..pusing kanan juga sma ..tak selesa sngat2 ..apa ye sebab jadi mcm ni? Ada tak mommy2 kat dlam ni mengalami bnda yg sma ? Perut sngt tak selesa. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom

6 Balas

Salah 1 tanda nk bersalin puan. kalau sakit tu kerap dtg, terus ke pac ye. btw ada turun lendir atau lendir + darah ke

2y ago

baik terima kasih sudi mnjwab ye ❤️