salam nk tnye..kalau due date berbeza dengan dute date g yg doct repeat scan..biasa bby kluar awl ke

sekarang dh 30 minggu..mengeras makin kuat cuma xsakit

2 Balas

itu jangkaan je awak. ada je baby keluar ikot tarikh scan. ada baby keluar overdue, ada baby keluar awal. mcm sy 1st pregnancy edd 26.4.21, baby keluar time 38weeks 2day. 15.4.21

saya pun due date 3 kali tukar.14/12 ,16/12 dan 20/12...pening jugak..dh masuk 30 week ni..saya berserah je pada takdir..semoga selamat lah kita bersalin nnti