Songsang atau breech

Sekarang dah 34weeks, masih songsang. 36weeks nanti scan lagi, kalau songsang, kena checkin hospital ke untuk betulkan kedudukan baby? ada effect apa2 tak lepas pusing? #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Hi mommy. Setahu saya xda effect. Sebab time sy mgndung thun leps nurse yg incharge sy pun mgndung dan di detect baby songsang. Perlu buat rawstan pusingkan bayi. Alhamdulillah semua baik2 je menurut apa yg dia ceritakan

3y ago

terima kasih. baby saya dah selamat lahir. sekarang dah 2 bulan 7hari dah 😉