Gender Reveal

Sekarang dah 21 weeks anak first, dah set appoinment ngan sonograher untuk details scan. Saya dan husband memang excited sangat sebelum pergi. Alhamdulillah, Dr inform baby normal dan sempurna. Lepas habis scan untuk perkembangan baby. Last baru Dr reveal gender. Dr inform nampak 3 line hambuger. Husband diam je, sebelum tu memang dia ada inform berharap anak lelaki. Reaksi masa balik tu lain sangat dari sebelum sampai. Laki memang susah nak dibacakan. Jadi rasa sedih juga dengan reaksi husband. Nak tanya kalau baby dapat rasa ke perasaan mommy dia. Kadang2 mudah rasa sedih sebb ingat balik. Dr ada inform cakap 28 weeks nanti boleh scan balik untuk cek balik confirmkan gender. Agak2 ada harapan ke senanya dapat boyy.

11 Balas

Rasanya jgn mgharap sgt pada gender... Rezeki hamil xsemua akan merasa... Apa2 pn gender yg dikurniakan bersyukur lah.... Xsemua dpt merasa....