Baby kurang minum susu ( fully FM )

Hi Mommies, Baby boy sy 3 months 25 days . Pass by 3 days baby kurang minum susu ? jarak masa 4 ke 5 jam baru minum 2OZ to 3OZ Wakut mlm lagi jarak 6jam ke 7jam baru minum susu. It’s normal ke for 3 months baby kurang minum susu ? Ada ke Mommies faced problem mcm sy #Firstbaby

3 Balas

Baby sya pun sma time 2bulan sejam skli 60ml-90ml skrang 3bulan 3-4 jam bru susu tu pun 60ml tapi sya usaha bgi dia 1-2jam skli cuma kurang kan susu jadi 30ml Alhamdulillah sehat berat bdan pun makin naik 3bulan 13hari brat7.5kg

normal puan..anak saya pun macam tu juga...timbangan anak naik juga tiap bulan...permintaan susu memang berkurang ikut umur baby..

4y ago

ya sama2...

baby saya pun nak masuk 3 bulan ni pun sama.. dah kurang minum susu.. risau juga