Acid folic

Sekadar untuk bertanya...siapa yg jdi mcm saya...bila mkn acid folic terus rsa pahit mulut n mual??..#ingintahu

2 Balas

Samalah saya, nak2 tak suka dengan rasa dan bau, saya ada sickness teruk.. Bila saya tukar dengan Ferrovit, baru okay, jenis capsule lembut, senang telan, tak ada bau, rasa vanilla

Sebelum mengandung sy amalkan folic acid jugak. Mmg akan rasa mual lepas makan tu. So sy berenti makan. Lps disahkan pregnant, sy start semula folic acid. Rasa ok la pulak 😅