Cara Request Doktor/Kakitangan Perempuan Ketika Bersalin Di Hospital Kerajaan

Sekadar perkongsian pengalaman... Mungkin ada yang kata tak boleh... Tapi sebenarnya boleh... Hal ni pernah dah diisukan dan pernah diwawancarakan di TV9 tahun lepas.. Just perkongsian pengalaman... Boleh baca di sini.. https://www.mariafirdz.com/2016/07/contoh-surat-memohon-doktor-perempuan.html

9 Balas

Suami kerja sendiri dan kami xde insurance. Mcm mana nk dapatkan GL?

4y ago

aah,xmahal pon sis..sy stay 4h3m bersalin normal baru rm60

Terima kasih atas perkongsian.. 👍🏻

Terima kasih Info yang berguna.

Gov boleh request ker?

4y ago

bok..tq sis

Terima kasih share😊

Info berguna sis..tq ye

👍🏻

Wahh

😍Tq