Spotting coklat

Sejak start alahan week ke 5 sampai skrg weeks ke 7 still keluar spotting coklat. Tapi keluar bila byk buat keja & bergerak. Harini 7 minggu p scan, Alhamdulilah baby sihat. Cuma kena repeat scan lagi 2 weeks kalau2 ada pendarahan lagi. Mummy3 doakan baby saya kuat & sihat ❤️

1 Balas

Bley sy tau skrg mcm mne still kuar jgk ke... Bby sis cmne skrg

1y ago

Ooh sama laa dgn saya. P scan baby besar sikit dari tarikh last period.