Ketuban leaking?

Sejak semalam mcm perasan panty liner basah, dah terkena spender juga. Tak pasti la ketuban ke apa, xda bau apa2. Mcm sikit2. Nk tidur semalam seluar basah sikit. Pagi ini dtg kerja , pantyliner dh basah2 cmtu. Perlu ke risau dan g hospital. Baru masuk 35weeks. 2nd pregnancy.

2 Balas

Sy mcmtu lah haritu . Ni baru keluar wad sbb situation sama mcm sis tp sy sekali ada contraction..sama jgk 35week..kalau sis was2 terus je pergi pac

4w ago

Belom bersalin lg sis. Merasa lah seluk guna muncung itik 2x😂sbb kes leaking tu lah. Ingat dh nk bersalin diorg nk tgk bukaan tp still closed lg. Seminggu tahan wad..

pkai pad pula. klu basah dlm 1 jam, blh pergi check