Kalau susu dh drop, boleh banyak balik ke?

Sejak saya start kerja susu drop gila. Salah saya la kot sbb tak jaga waktu pump. Tapi mmg kekangan waktu sgt nk pump. Kerja busy. Tapi kalau start balik jaga waktu pump session, boleh naik balik ke susu?

2 Balas

Boleh sis. Saya haritu sebulan susu kering sebab anak kuning, lepas tu doctor saya suruh stop bagi susu badan. Sebulan saya malas pump, so susu terus kering. Lepas anak saya dah clear kuning, saya nak try susu kan dia tapi susu sikit sangat. Dapat 20ml je paling banyak bila pump sejam. Lepas tu saya try minum Pregolact Momma tu. Seminggu je terus susu meriah. Sampai la sekarang ni alhamdulillah fully breastfeed anak saya ni sampai boleh buat stock masuk freezer. Tu pun sekarang saya jarang dah minum Pregolact tu. Sebab bila minum je cepat bengkak susu. Penat jugak. Saya cuma minum 3 hari sekali je untuk pekatkan susu.

Boleh sis