Nyamuk Gigit

sejak pindah rumah bawah ni banyak betul ya nyamuk, baby asek kena gigit merata kesan gigit 🥲 any tips untuk elak baby kena gigit nyamuk tk? saya dah selebung baby pun ending nya kat tapak kaki pun nyamuk gigit siap tiga bengkak lagi 🥲🥲 spray nyamuk letak minyak telon pun dah still sama

2 Balas

Guna ubat nyamuk letrik

4w ago

Ada yg mesra baby color hijau. Tak ingat brand apa sbb anak saya dah besar. Brand apa2 pun kalau ikut feedback okay https://www.facebook.com/share/p/EWsVLMvf2V4HCh6y/?mibextid=lOuIew Or sis dah try kelambu baby? Paling selamat, cuma susah sikit kalau nk df