Ada cyst pada rahim dan janin tidak nmpak di kantung,

Sejak ni sy rasa sgt sakit perut, perut jdi krem, sy pi Kk, dia org check 4x scan, 3x urine result pregnent, 3botol air gantung, doc ckp ad cyst 2.4mm,tp doc still tgk kntung xnmpak janin.. sy sgt sedih, smpai tidak mau ckp dgn suami, sy tmbh tertekan dgn sikap dia yg amik mudah bila sy sakit, nk rujuk pakar buku pink kk kat kg ckp tunggu kndungan 11weeks bru bole, skrg 8weeks 3day,, ada sesiapa bole kongsi pengalaman mcm mne nk handle emosi dgn ujian sebegini... #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Maaf tak pengalaman mcmni. Tapi sis tak boleh la sampai tak ckp langsung dgn suami. & jgn lebih 3 hari. Ini utk kebaikan rumah tangga sis. Istighfar. "Dengan mengingat Allah hati akan menjadi tenang".