Batuk melebihi 3minggu

Sejak musim covid19, takut sangat bila batuk. Saya dah batuk melebihi 3minggu, telah buat ujian covid dan tibi, Alhamdulillah semua negatif. Tapi batuk tak juga ok. Tido pun terganggu. Hari2 penat dan sakit urat perut. Ada tips x ibu2 sekalian? #firstbaby

1 Balas

Klau zaman dlu tok buat air rendaman nasi... bahan nasi asam jawa nasi buat mlm esok pg minum jgn minum smpi nsi tu minum air insyaallah baik batuk tu care buat pun xbahaya kan kandungan