Assalamualaikum

Sejak mngandung ni semua malas mandi pun tak tp sbb suami kerja night shif terpaksa jgk la masuk dapor #bantusharing #boring

2 Balas

Inilah pengorbanan wanita yg hamil, bukan mudah menjadi seorang ibu, dialah kena masak, mengemas, lipat baju, jaga anak yang dah besar 3 4 tahun, mencuci pakaian.. Sampai kaki bengkak sakit belakang badan.. Semoga momy kuat ya, jaga kebersihan diri supaya suami pun bau momy harum wangi je.. Muka pun kena selalu senyum nanti suami makin happy. إنْ شاء الله

Biasalah tu sis. Bila pregnant kita rasa badan kita bukan milik kita lagi. Semua rasa lain lah. Sabar je lah