Mommy to be

sejak mengandung ni..nak pulak bila masuk trimester ke 3.sakit sengugut lama gila.pastu rasa mcm nak berak..risau lah nak berak pun takut2.las2 sakit perut memulas pastu kentut.sakit nak berak rupanya.apa da #firstbaby

4 Balas

Baru2 jd minggu lepas. 3 kali rasa mcm sakit perut senggugut dlm tempoh masa dekat tengah2 malam. Lepas tu tukar kedudukan masa duduk, kentut2. Tak rasa sakit nak membuang air besar pun. Last2 kebetulan masuk bilik air sbb nak mandi, rasa balik sakit perut senggugut tu dgn rasa memulas, terus membuang air besar. Risau je masa nak membuang tu. Lepas dr tu lega terus 😂 #firstbaby