Bolehkah ambil Gaviscon?

Sejak mengandung ni saya asyik pedih ulu hati, berangin dan sukar untuk bernafas. Bileh ke saya makan gaviscon utk legakan rasa ketidakselesaan ni? #1stbaby #takdapengalaman

2 Balas

Sy baca boleh. Gaviscon preggy friendly. Tp boleh refer doktor jgk, dia bg ubat in form of tablet in case xleh telan liquid gaviscon mcm sy.

saya pun alami masalah yg sama..asyik pedih ulu hati..nafas rsa cpt letih..degupan jantung rsa berdegup lebih laju