Leher dan ketiak jd hitam

Sejak mengandung ni leher dan ketiak jd hitam..tolong la mommy2 sekalian suggest kan sy produk apa yg sesuai utk hilangkan hitam ni😭 apa2 petua ke utk hilangkan plss

28 Balas

Sama laa saya , saya guna scrub & deodorant pun tak menjadi sgt . Sampaikan suami suruh jaga diri & baby jaa tak perlu fokus nak cerahkan bahagian gelap . Biasa la hormon dia kata , alhamdulillah memahami . Tapi saya still scrub even tak hilang , at least menenangkan dgn bau & wangikan ketiak or bahagian lain .