Siapa macam saya?

Sejak masuk third trimester ni, badan terasa panas jerr! sampai kena on 2 kipas atas bawah😅😅, dia punya panas tu lain macm, kdng rasa mcm nk deman jer pnas nyee..tapi tak! momy semua mcm tu tak?... btw due saya 21/02/2023 Debar plak rasanya! firstmom kan..🥲🥲🥲

17 Balas

mcm sya skrng laa .. lepas mndi pon berpeloh 😂 24 jam dpan kipas je .. x dpt x depan kipas mmg akan berpeloh .. bermasak pon terpksa berkemban pakai tuala je mmg berpeloh mcm lepas berlari marathon dkt panas terik🤣

Same lah mummies sume. Kdg bangun tido area leher ni basah berpeluh padahal hubby siap bukak aircond lagi masa nak tido. X cukup aircond, kipas lagi. Even kt luar hujan lebat pon badan rasa panas.

biasa la org peknen. tapi sedih dapat opismet yg tak paham. pagi2 datang opis sy dah berpeluh² dia boleh tutup ekon sebab dia sejuk. nasib lah ada kipas kecik. tapi x puas lahh..panas kott hmm

1y ago

tu lah kan.. tapi nak sound pon x berani sebab dia pangkat madam senior sebaya mak2 kita. nanti sejuk sibuklah sakit badan la apa la.. pastu dia takde anak tak penah mengandung. tak memahami..sabar je la.

sama la kita sis, dh psang aircond pun masih rasa panas smpai family ckp kita ni kulit biawak ke 🤣 dorg dh menggigil kesejukan semoga urusan kita semua melahirkan anak-anak dipermudahkan

Betul sangat. Time solat pakai telekung lagi terasa peluh keluar macam berjoging 😂 badan cepat betul panas sekarang ni. Semoga selamat dan dipermudahkan urusan untuk mommy2 semua

Saya ingat saya je mcm ni. Memula tu sampai tidur tak pakai baju sebab tak tahan panas. Lepas beli kipas kecik okay sikit tapi kalau tak tahan bahang tu lg, baru buka aircond

sama laa . klau boleh tnakk pkaii bajuu langsung . panass diaa tk thu nk ckap mcm mne . due date 8.2.2023 . makin dekat ni makin berdebarr

Sama la panas je tapi dari hujung scnd trimester start rasa panas.. Due date sy pun feb 2023..Semoga dipermudahkan utk kita semua..

mcm saya pun mcm tu panas dia tak boleh bawak bincang sampai on 2 kipas pastu bawak batal kluar cari angin Kat luar haha

it's common, kerana perubahan hormon. Ada setengah mom memang akan rasa panas sangat. Basah berpeluh lepas mandi.