Pregnancy insomnia

Sejak masuk 2nd trimester memang susah tidur. Ada apa apa tips dari mommies?

3 Balas

Mcm sy before tdo mmg mandi dlu. Pastu gune pregnancy pillow slesa skit tdo.. pastu sy elakkn pakai sluar sb xslesa untuk tdo ase senak dkt perut.. tp yg dlm tu pakai la… then sy pakai stokin pregnant.. slesa n sng tdo

sama lah hmmm. mlm ii busy kn diri kemas rumah pastu mandi baru dpt tido

Mandi sebelum tidur.

1y ago

Kalau rajin takde masalah pun sis, haha saya sampai berangkut cerek isi air panas sebab sejuk. Settle.