Pilih nama anak

Sejak hari pertama bergelar isteri , dah ade siap2 nama untuk 4 org anak.. memang target nak 4 org je.. 2 laki.. 2 pompuan.. hahaha..klka betul bila igt balik.. tp sampai harini walaupon dah 5 tahun tetap simpan 4 nama tu. Masih berharap ada rezeki untuk nama kan 4 4 ... 1 - nur aisyah humaira (5tahun) 2- muhammad abu hurairah 3- nurasma ul husna 4 - al awwam hawari 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 Korang mcm ni jugak ke??

1 Balas

sy pun dah siap2 buat list nama untuk anak since belum kahwin lagi 🤣. alhamdulillah lepas kahwin 2 tahun baru rezeki pregnant, so pilih nama dari list tu je. nasib baik suami setuju 😆

3mo ago

ye sis excited 😆 lagi2 bila suami setuju je, alhamdulillah.