Pergorbanan seorg ibu

Sejak bergelar ibu ni. Mcm2 bnd utk ank semuanya nak yang terbaik. Tambah anak pula ad eczema. Duit tu mmg byk lah perabis. Tpi bak org kata “ duit tu buat pejam mata je” jnji ank sihat. Tdi pagi bru lps pergi KPJ Rawang . Doktor tgok ezcema ank. Penuh satu bdn. Mcm2 soalan ditnya. Susu ap bgi, sbun apa , pakai, ad bgi pakai ap2 krim ke. Sejujurnya mmg byk dh beli susu ank , mandian pun mcm2 try,krim bermcm2 brand. Doktor recommed . Susu -> Frisolas HA Sbb protein ye dh dipecahkan2 dan mudah utk bby yg alergi terima. Mandian -> Sebamed Krim -> Atopiclair lotion utk kelembapan kulit dan krim viprolabs.

Pergorbanan seorg ibu
2 Balas

Brand Cerave-accepted national eczema assocation..ade jual kat shopee

Cuba sis ubat kampung pula..