nak tanya bab bersama

hi, sejak ada anak ni kan.. saya taktahu la rasa keinginan nak bersama tu dah kurang. taktahu effect pil perancang ke apa tapi mmg bebetul tak terasa nak bersama plus bawah tu kering sangat. takde rasa nak basah pon.. kesian jugak la suami. kekadang saya terpaksa cakap yg saya penat sebab mmg betul penat. korang ada suggestion tak kot2 ada supplement ke apa utk bantu masalah ni?

2 Balas

Sy pun sama .. Sy x mkn pil perancang pun Sy rancang sendiri skrng anak dh 8 bulan smpai skrg xde rasa

Sy pun sama sis. Mybe penat jaga ank + bekerja