After 6yrs of waiting..Finally I'm Pregnant!

Segala Puji & Syukur kepada Tuhan.! Selepas 6 tahun menanti, turun naik ke klinik pakar sakit puan, akhirnya keajaiban terjadi! Mommy² skalian doakan saya dlm tempoh kehamilan ini supaya semuanya bjalan dgn lancar.. #PcosSurvivor #Indah pada waktuNya

After 6yrs of waiting..Finally I'm Pregnant!
165 Balas

Alhamdullillah tahniah sis.. Jaga diri dn kandungan ya.. Semoga dipermudahkan semuanya. Aamiin

Sama sis..pcostar fighter... Alhamdulillah semoga sis selamat hingga bersalin... Sy ttc8..

💕💕.. Tahniah sis.. Semoga sis and baby senantiasa sihat smpai sis selamat bersalin..

sama mcm saya.. 6thn menanti.. alhamdulillah skrang dh preg masuk 8bulan..tahniah sis..

Assalamualaikum Hai sis. Boleh share tips sikit utk pcos. Btw Tahniah sis 😍

5y ago

Alright Trima kasih sis. 😍

Alhamdulillah tahniah sis. Jaga diri n jaga mkn ye. Sy doakn semua dipermudahkn nnt

Alhamdulillah..congrat sist...smoga sist dan baby always sihat..take care💕☺

tahniah. 😊 jaga diri baik-baik. banyakkan rehat & jangan buat kerja berat.

Alhamdulillah tahniah sis,jga kandungan elok2,jgn buat kerja yg berat2..

Alhamdulillah, tahniah sis. semoga dipermudahkan setiap urusan sis 🥰