After 6yrs of waiting..Finally I'm Pregnant!

Segala Puji & Syukur kepada Tuhan.! Selepas 6 tahun menanti, turun naik ke klinik pakar sakit puan, akhirnya keajaiban terjadi! Mommy² skalian doakan saya dlm tempoh kehamilan ini supaya semuanya bjalan dgn lancar.. #PcosSurvivor #Indah pada waktuNya

After 6yrs of waiting..Finally I'm Pregnant!
165 Balas

Congrats... Semoga sentiasa sihat dan dipermudahkan urusan yer sis...

Alhamdullilah... Maha suci Allah... moga dipermudahkn.... tahniah...

Tahniah.. alhamdulillah.. semoga semua nyer baik2 utk sis n baby..

Alhamdulillah..tahniah..smoga dipermudhkn urusan mommy n baby 😊

Tahniah sis..sy pun skg tgah pregnant skg..after 7 years ttc 😘

Alhamdulillah Tahniah Semoga semua dipermudahkan oleh Nya Aaminn

Alhamdulillah,Tahniah..semoga dipermudahkan segalanya..Aamiin..

alhamdulillah, semoga mommy and baby sihat hingga lahir nanti

Tahniah.. Semoga puan dan bby sihat sellu hendaknya.. 🌹

Tahniah sy pcos juga😘 sy pregnant skrg setelah 7tahun menunggu

5y ago

Ye sis.. 😍😍