Salam Saya pregnant minggu 19 6 hari..saya tengok di panties ada sedikit warna coklat..saya bimbang.

Sedikit warna hitam di panties

1 Balas

wkslm. nanti awak refer balik dgn doktor segera yg mungkin. bgtau awak ada spotting colour tu. saya sblum ni pun macam tu masa awal trimester. spotting warna merah dan coklat. saya kena lepas saya banyak bergerak, banyak berjalan, duduk atas motor lama jalan jauh. saya amek gambar spotting tu tunjuk kat doktor. then, dokter akan tanya awak ada tanda2 sakit belakang? rasa macam sakit sengugut tu tak? dll. lepas tu dok buat scan dan dengar jantung baby. alhamdulillah klu masih ada degup jantung tu insha Allah, baik2. cuma lepas ni kena jaga2. sbb kandungan masih baru. then, saya banyakkan berehat, kurangkan gerak, xangkat barang berat dll

11mo ago

terima kasih